Доступність посилання

ТОП новини

«Україна потребує нашої допомоги зараз, не можна втрачати ні хвилини» – посолка США після атаки РФ на Київ


Наслідки ракетної атаки РФ у Києві, 25 березня 2024 року
Наслідки ракетної атаки РФ у Києві, 25 березня 2024 року

Після чергової атаки РФ посол США в Україні Бріджит Брінк заявила, що Україна потребує допомоги зараз.

«Сьогодні вранці Росія знову атакує Україну гіперзвуковими ракетами. Гучні вибухи в Києві. За останні 5 днів Росія запустила сотні ракет і безпілотників проти суверенної країни. Україна потребує нашої допомоги зараз. Не можна втрачати ні хвилини», – написала вона в соцмережі Х.

Ця заява пролунала на тлі посилення російських атак та затримки допомоги США, оскільки розгляд питання допомоги Україні на 60 мільярдів доларів все ще триває в Конгресі.

Читайте також: «Невиконані обіцянки убивають Україну». Навіщо приїжджав Салліван

Вранці російські війська з території окупованого Криму атакували Київ двома балістичними ракетами. Як повідомили у ЗСУ, їх збили. Це була вже третя атака РФ на Київ за останні 5 днів. За даними місцевої влади, внаслідок ракетного удару в Печерському районі пошкоджено нежитлову будівлю, в Солом’янському районі багатоповерховий будинок. В Дніпровському та Голосіївському районах зафіксовано падіння уламків. Постраждали п’ятеро людей.

Читайте також: За тиждень армія РФ застосувала майже 190 ракет і 700 керованих авіабомб – Зеленський

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони.

Станом на 21 лютого в ООН підтвердили, що внаслідок майже дворічного повномасштабного вторгнення Росії в Україну загинули 10 582 людей, ще 19 875 поранені. В організації припускають, що реальна кількість втрат серед цивільних осіб є набагато вищою.

Москва, попри докази і свідчення, з початку повномасштабного вторгнення заперечує обстріли цивільних в Україні.

Форум

XS
SM
MD
LG