Доступність посилання

ТОП новини

Ляшко назвав області з ризиком потрапляння в «червону зону» 


17 регіонів вже перебувають у «червоному» рівні епідемічної небезпеки, розглядатиметься питання щодо 18-ї, Черкаської, повідомив Віктор Ляшко
17 регіонів вже перебувають у «червоному» рівні епідемічної небезпеки, розглядатиметься питання щодо 18-ї, Черкаської, повідомив Віктор Ляшко

Міністерство охорони ініціювало скликання комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій для розгляду питання переведення Черкаської області на «червоний» рівень епідемічної небезпеки.

Як повідомив на брифінгу профільний міністр Віктор Ляшко, у зоні ризику також Вінницька та Харківська області.

Читайте також: Коронавірус: понад 8 мільйонів українців отримали дві дози вакцини

«Наразі 17 регіонів перебувають у «червоному» рівні епідемічної небезпеки. Ми вже зробили подання до Кабінету міністрів України про скликання комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій для розгляду питання переведення Черкаської – вісімнадцятої області в «червоний рівень» епідемічної небезпеки», – сказав міністр.

За весь час пандемії COVID-19 в Україні захворіли понад 3 мільйони людей, більш ніж 73 тисячі померли. Минулої доби зафіксували 18 988 нових підтверджених випадків коронавірусної хвороби, померли 833 людини.

Встановлюйте новий застосунок Радіо Свобода на смартфони та планшети Apple і Android.

ВИБРАНЕ ВІДЕО

XS
SM
MD
LG