Доступність посилання

ТОП новини

Ігор Мосійчук повідомив про вихід із Радикальної партії Олега Ляшка


Народний депутат Ігор Мосійчук
Народний депутат Ігор Мосійчук

Народний депутат Ігор Мосійчук повідомив про свій вихід із Радикальної партії Олега Ляшка, про що він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Це було нелегке, добре виважене рішення, яке я був змушений ухвалити. Серйозні ідеологічні розбіжності тягли за собою конфлікти з окремими членами команди. Я не можу іти всупереч власних переконань, і не хочу працювати в атмосфері конфронтації з людьми, яких, попри всі розбіжності, глибоко поважаю», – повідомив Мосійчук.

Мосійчук заявив, що не збирається «на відпочинок», хоча подальша його діяльність визначатиметься, в тому числі, станом здоров’я.

«Нині Україна, як ніколи, потребує тих, хто готовий боротись за її майбутнє. Як саме це буду робити я, багато в чому залежить від стану мого здоров’я. У будь-якому випадку не полишу громадської і журналістської діяльності, та сподіваюсь, що Бог дасть сил продовжити і політичну діяльність. Наразі визначаюсь, щодо подальших дій», – додав народний депутат.

Водночас лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко в ефірі телеканалу Newsone, коментуючи вихід Мосійчука із політсили заявив: «Вітаю його з цим рішенням, баба з воза – кобилі легше».

Ігор Мосійчук був обраний до Верховної Ради на позачергових виборах 2014 року за списком Радикальної партії Олега Ляшка.​

XS
SM
MD
LG