Доступність посилання

ТОП новини

Луческу про матч «Гент» – «Динамо»: результатом дуже задоволений


Головний тренер київського клубу Мірча Луческу
Головний тренер київського клубу Мірча Луческу

Головний тренер київського «Динамо» Мірча Луческу позитивно оцінив підсумок першого матчу вирішального раунду кваліфікації Ліги чемпіонів «Гент» – «Динамо» (1:2).

«Головне в цій грі – результат, і ним я дуже задоволений. Другий тайм дався нам краще. Попереду в нас ще гра-відповідь, і ми маємо вже починати готуватися до неї. Сьогодні ми почали дуже добре, забили швидкий м’яч, і я сподівався, що нам вдасться забити і другий, і третій гол. Але, на жаль, ми втратили нитки гри, і суперники, спіймавши кураж, створили тиск на наших захисників та заробили стандарт, з якого й відігралися в першому таймі», – сказав Луческу на післяматчевій пресконференції в Бельгії.

У виїзному поєдинку «Динамо» вийшло вперед уже на 9-й хвилині, коли зусилля партнерів завершив ударом із близької відстані Владислав Супряга. Попри перевагу гостей майже впродовж усього першого тайму, господарям вдалося відігратися на 41-й хвилині – Тім Кляйндінст після подачі кутового випередив і захисників, і голкіпера динамівців Георгія Бущана – 1:1.

Майже одразу по перерві дві жовті картки і вилучення внаслідок цього заробив український півзахисник «Гента» Роман Безус. Чисельну перевагу гості реалізували на 89-й хвилині, коли Карлос де Пена вдало відреагував на рикошет. Рахунок 1:2 залишився незмінним до кінця гри.

Матч-відповідь відбудеться 30 вересня в Києві.

XS
SM
MD
LG