Доступність посилання

ТОП новини

У Луганську закрили цілу підстанцію швидкої: там 12 випадків COVID-19


Попереджувальні плакати у Луганську
Попереджувальні плакати у Луганську

Підстанцію швидкої допомоги №4 у Луганську закрили через масштабне зараження працівників коронавірусом. Цю інформацію Радіо Донбас.Реалії (проєкт Радіо Свобода) підтвердив медик швидкої допомоги окупованого міста. Раніше цю інформацію поширював телеграм-канал «Луганський інсайд».

Працівник «швидкої» уточнює, що позитивний аналіз отримано у 12 з 20 тестованих співробітників цієї підстанції. Їх госпіталізували. За даними іншого медичного працівника, першим заразився лікар, який виїжджав на виклик до луганчанина, у якого 4 дні трималася температура.

Підконтрольна Росії адміністрація Луганська про цей випадок на своїх ресурсах не повідомляла. За її даними, в ОРЛО загалом зареєстровано 119 випадків COVID-19.

Підстанція №4 обслуговувала Кам’янобродський та Ленінський райони міста.

Як повідомляло раніше Радіо Донбас.Реалії, минулого тижня медики 2-ї станції швидкої допомоги Луганська опублікували фото, на якому спецзахист кварцується поруч з їхніми особистими речима.

Медики міста часто повідомляють про вкрай погане забезпечення їх засобами захисту. Так, деяким медикам швидкої пропонували використовувати як захист дощовики, які купувати власним коштом.

XS
SM
MD
LG