Доступність посилання

ТОП новини

У Львові до другого туру виборів мера виходять Садовий і Синютка – екзитпол


Міський голова Львова Андрій Садовий голосує разом із родиною, 25 жовтня 2020 року
Міський голова Львова Андрій Садовий голосує разом із родиною, 25 жовтня 2020 року

До другого туру виборів міського голови Львова вийшли нинішній мер Андрій Садовий і висуванець партії «Європейська солідарність» Олег Синютка. Про це в спеціальному ефірі Радіо Свобода повідомила кореспондентка Галина Терещук.

За даними опитування, проведеного соціологічною агенцією «Фама», Садовий набрав близько 38% голосів, його конкурент – 28%.

Найуспішніше на виборах до міської ради Львова виступили партії «Європейська солідарність», «Самопоміч», Голос», ішлося у включенні зі Львова.

Явка на виборах у Львові була незвично низькою.

«Можливо, близько 50% і буде явка, про це говорити зарано. Хоча зранку була така ілюзія, що багато виборців прийшли голосувати, однак карантинні обмеження, обмеження, щоб пройти в приміщення, люди дуже довго думали над чотирма бюлетенями, десь 5-7 хвилин перебували в кабінці, щоб визначитися, за кого вони мають голосувати», – розповіла кореспондентка.

В Україні 25 жовтня відбулися місцеві вибори. Українці обирали депутатів місцевих рад, селищних, сільських і міських голів. Виборчі дільниці працювали до 20:00. Там, де 25 жовтня жодний кандидат на посаду міського голови не набрав понад 50% голосів, відбудеться другий тур.

XS
SM
MD
LG