Доступність посилання

ТОП новини

У Львові затримали викрадачів 19-річної дівчини, які вимагали 2 мільйони євро викупу


Затримані троє зловмисників, мешканців Червонограда. Їм загрожує позбавлення волі на строк до десяти років
Затримані троє зловмисників, мешканців Червонограда. Їм загрожує позбавлення волі на строк до десяти років

У Львові поліцейські затримали трьох зловмисників за підозрою у викраденні 19-річної дівчини і вимагання за її звільнення двох мільйонів євро, передає кореспондент Радіо Свобода. Молода людина, як інформує Нацполіція у Львівській області, неушкоджена, але їй надається психологічна допомога.

Згідно з повідомлення правоохоронців, 14 жовтня, близько 20:30 надійшло повідомлення від мешканця Червонограда про викрадення його 19-річної доньки, яку утримують у невідомому місці і вимагають викуп розміром 2 мільйона євро.

Читайте також: Петиція про демонтаж скульптури сина Моцарта у Львові набрала необхідну кількість голосів

Дівчину викрали троє мешканців Червонограду у Львові і утримували її тут у її квартирі. За неофіційною інформацією, вона – донька червоноградського підприємця.

«Оперативники карного розшуку спільно зі слідчими відділу розслідування особливо тяжких злочинів (детективами) встановили місце, де зловмисники утримували свою жертву, а це у квартирі одного з будинків на вулиці Городоцькій у Львові. Після цього поліцейські звільнили дівчину та затримали викрадачів», – каже начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області Олександр Шляховський.

Затримані троє зловмисників, мешканців Червонограда. За фактом слідчі поліції Львівщини, за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та частиною 2 статті 189 (вимагання) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей – позбавлення волі на строк до десяти років.

Досудове розслідування триває. Підозрюваним суд обере міру запобіжного заходу.

Встановлюйте новий застосунок Радіо Свобода на смартфони та планшети Apple і Android.

XS
SM
MD
LG