Доступність посилання

ТОП новини

У Каланчаку на обсервації перебувають 10 людей, які виїхали з окупованого Криму


КПВВ «Каланчак»
КПВВ «Каланчак»

На обсервації в одному з корпусів Каланчацької центральної районної лікарні вранці 8 квітня перебували 10 громадян, які приїхали з окупованого Росією Криму на материкову частину України. Про це кореспонденту проєкту Радіо Свобода Крим.Реалії повідомив глава Каланчацької райдержадміністрації Олег Онуце.

За його словами, серед залишених на обсервацію є жителі Миколаївської та Дніпропетровської областей. Не всі українці, які перетнули КПВВ «Каланчак» і відправлені на обсервацію, знали нові правила карантину на материковій Україні, повідомив глава райдержадміністрації.

«Люди реагують по-різному. Хто нормально, з розумінням ... Але всі хотіли б проходити обсервацію за місцем реєстрації. Напевно, вже почули всі (про нові правила карантину на материковій Україні – ред.), оскільки вчора людей (які прибули з Криму – ред.) практично не було», – повідомив Онуце.

Як повідомляв Кабмін, людей, які прибувають на материкову Україну з анексованого Криму чи окупованої частини Донбасу, відправлятимуть на обов’язкову обсервацію.

Громадян, які перетинають адмінкордон через КПВВ «Каланчак», розміщатимуть на обсервацію в одному з корпусів Каланчацької центральної районної лікарні. А ті, хто виїжджає з Криму через КПВВ «Чонгар», перебуватимуть в гуртожитку Вищого професійного училища №17 у Генічеську.

ВИБРАНЕ ВІДЕО

XS
SM
MD
LG