Доступність посилання

ТОП новини

Одна людина загинула в Лисичанську внаслідок обстрілів – голова ОВА


За даними Сергія Гайдая, обстріли знищили 12 житлових будинків, сім із них – протягом ночі
За даними Сергія Гайдая, обстріли знищили 12 житлових будинків, сім із них – протягом ночі

Російські війська обстріляли кілька міст у Луганській області протягом попередньої доби, повідомив голова обласної військової адміністрації Сергій Гайдай 12 квітня.

За його даними, обстріли знищили 12 житлових будинків, сім із них – протягом ночі. Найбільше постраждали житлові масиви Рубіжного, Лисичанська, Сєвєродонецька та Новодружеська.

«На жаль, є жертви в Лисичанську – один загиблий чоловік, ще три особи поранені, двох вчасно евакуювали з-під обстрілів. У Рубіжному зайнялися три будинки. Дуже часто рятувальники отримують виклики з території міста, де вже майже місяць перебувають кадирівці, або безпосередньо у зоні активних бойових дій. Тому пожеж і, відповідно, руйнувань в Рубіжному набагато більше», – заявив Гайдай у своєму телеграм-каналі.

Читайте також: «Обмінялися ключами на випадок, якщо когось завалить». Люди з Донбасу перед загрозою атаки

Два будинки зайнялися вночі в Павлограді, ще два – в Новодружеську. Загалом, зазначає голова ОВА, рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій ліквідували 17 пожеж.

У Рубіжному Луганської області обстріли не припиняються. Як стверджує Генштаб ЗСУ, нині основні зусилля війська РФ зосереджують на взятті під контроль цього та інших населених пунктів Донбасу.

Встановлюйте новий застосунок Радіо Свобода на смартфони та планшети Apple і Android.

XS
SM
MD
LG