Доступність посилання

ТОП новини

Меджліс визначився з підтримкою на виборах президента України


Голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров
Голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров

Меджліс кримськотатарського народу закликав громадян України на виборах 31 березня «підтримати голосуванням кандидатуру Петра Порошенка… на новий термін», а також закликав кримчан брати участь у виборах на виборчих дільницях, розташованих на материковій частині країни.

Відповідний документ оприлюднив 10 березня у Facebook голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров.

У рішенні Меджлісу кримськотатарського народу «Про вибори Президента України 31 березня 2019 року» повідомляється, що результати виборів «матимуть надзвичайно важливе значення для відновлення суверенітету і територіальної цілісності незалежної України в межах її міжнародно визнаних кордонів, які включають Крим і Севастополь».

Центральна виборча комісія затвердила форму і текст виборчого бюлетеня на виборах президента України 31 березня 2019 року, після скасування реєстрації 5 кандидатів на пост президента України бюлетень для голосування в день виборів буде містити прізвища 39 кандидатів.

31 березня в Україні відбудуться президентські вибори. Кримчани, що живуть на території анексованого Росією півострова, можуть проголосувати на материковій частині України.

XS
SM
MD
LG