Доступність посилання

ТОП новини

Детективи затримали колишнього заступника начальника поліції Одещини


Детективи Національного антикорупційного бюро затримали першого заступника колишнього начальника поліції Одещини Костянтина Гейка
Детективи Національного антикорупційного бюро затримали першого заступника колишнього начальника поліції Одещини Костянтина Гейка

Детективи Національного антикорупційного бюро затримали першого заступника колишнього начальника поліції Одещини Костянтина Гейка. Про це НАБУ повідомило у Facebook 30 липня.

«Детективи НАБУ сьогодні затримали колишнього першого заступника начальника ГУ Нацполіції в Одеській області, який переховування від слідства. Екс-посадовця разом із колишнім начальником ГУ Нацполіції в Одеській області підозрюють у заволодінні великою партією тютюнових виробів, раніше вилучених із незаконного обігу. 25 липня цим двом особам повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України», – вказано в повідомленні.

Колишнього керівника національної поліції Одеської області Дмитра Головіна, затриманого 25 липня в Одесі, обвинувачують у продажі контрафактних цигарок, які були речовими доказами, повідомили минулого тижня в НАБУ.

Згідно із матеріалами слідства, підприємці у змові з екскерівництвом поліції в 2017 році заволоділи сімома контейнерами тютюнових виборів, які проходили як речовий доказ по одному з кримінальних проваджень. Цигарки були вилучені з обігу, їхня ринкова вартість становила, за офіційною інформацією, до 50 мільйонів гривень.

Дмитро Головін очолював Головне управління Національної поліції в Одеській області з листопада 2016 року по квітень 2019-го.

XS
SM
MD
LG