Доступність посилання

ТОП новини

У День журналіста Зеленський вручив нагороди та вшанував загиблих працівників ЗМІ


Від початку широкомасштабної війни Росії проти України, як зазначив Володимир Зеленський, загинуло 32 працівники українських та іноземних медіа
Від початку широкомасштабної війни Росії проти України, як зазначив Володимир Зеленський, загинуло 32 працівники українських та іноземних медіа

У День журналіста 6 червня президент України Володимир Зеленський вручив державні нагороди працівникам українських медіа та членам родин представників ЗМІ, які загинули внаслідок повномасштабного вторгнення Росії.

З-поміж тих, кого пом’янули хвилиною мовчання – журналістка і продюсер Радіо Свобода Віра Гирич, яка загинула внаслідок ракетного удару по Києву 28 квітня.

Серед тих, хто кого відзначено нагородами від президента, журналіст, військовий кореспондент Радіо Свобода Мар’ян Кушнір, позаштатний кореспондент Радіо Свобода, проєкту «Радіо Донбас.Реалії» Сергій Горбатенко, фотокореспондент, засновник проєкту Donbas Frontliner, який багато років співпрацює з Радіо Свобода – Андрій Дубчак.

«Несете правду й важливу інформацію – дуже потужні, вагомі сенси, які можуть стати для нашої держави великою перевагою в цій боротьбі, у якій ми точно переможемо», – наголосив він.

За словами президента, нагорожені журналісти зробили вагомий внесок у розвиток журналістики, засвідчили високий професіоналізм та сумлінну працю.

Від початку широкомасштабної війни Росії проти України, як зазначив Володимир Зеленський, вже загинуло 32 працівники українських та іноземних медіа.

XS
SM
MD
LG