Доступність посилання

ТОП новини

Кількість жертв вчорашніх російських обстрілів по Харківщині зросла – Попова


Вирва від російського обстрілу на Харківщині, 20 червня 2022 року
Вирва від російського обстрілу на Харківщині, 20 червня 2022 року

Кількість жертв російських обстрілів по Харківщині зросла – постраждали 34 людини, зокрема 15 людей загинуло, повідомила радниця голови Харківської ОВА Наталія Попова.

«Загалом у нас 34 постраждалих, з яких – 15 загиблих. На жаль, збільшилася кількість поранених. Можу додати, що вночі обстріли Харкова продовжились, без постраждалих. На даний момент відомо про ранковий обстріл Чугуєва, чекаємо оперативної інформації», – сказала вона в ефірі національного телемарафону.

У Харківській ОВА повідомляли, що внаслідок російських обстрілів 21 червня у Харківської області 15 людей загинули, 16 зазнали поранень.

Російське масштабне військове вторгнення в Україну триває від ранку 24 лютого. Російські війська завдають авіаударів по ключових об’єктах військової та цивільної інфраструктури, руйнуючи аеродроми, військові частини, нафтобази, заправки, церкви, школи та лікарні.

В ООН станом на 16 червня підтвердили 4509 випадків загибелі, 5585 – поранення цивільних людей в Україні через повномасштабну війну Росії. При цьому в організації наголошують, що реальні цифри – значно вищі.

Москва, попри численні свідчення і докази, заявляє, що не обстрілює цивільних в України.

XS
SM
MD
LG