Доступність посилання

ТОП новини

Девʼять поранених унаслідок ракетного удару по Одесі залишаються в тяжкому стані – влада


Наслідки російського ракетного удару по Одесі, 15 березня 2024 року
Наслідки російського ракетного удару по Одесі, 15 березня 2024 року

Станом на 9:00 16 березня в лікарнях Одеси залишаються 40 людей, постраждалих унаслідок ракетної атаки, здійсненої російськими військовими 15 березня, повідомив голова обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

«З них девʼять поранених у тяжкому стані», – вказав чиновник.

16 березня в Одесі та області оголошена жалоба за 20 загиблими внаслідок наймасовішого за кількістю жертв російського удару по цьому місту.

15 березня внаслідок російського ракетного удару по Одесі було пошкоджено цивільну інфраструктуру. За даними ДСНС, на місці влучання виникла пожежа. Після прибуття рятувальників російська армія завдала повторного ракетного удару. Серед загиблих є місцеві жителі, медик і рятувальник, серед потерпілих – дев’ятеро співробітників ДСНС.

Читайте також: «Маємо допомогти Україні зупинити Росію зараз». У США і ЄС засудили обстріл Одеси

Сили оборони півдня повідомили, що РФ застосувала для удару по Одесі балістичні ракети «Іскандер-М». Військові уточнили, що внаслідок атаки зруйнована триповерхова будівля рекреаційного об’єкта, пошкоджені щонайменше 10 приватних будинків, станція техобслуговування, газопровід, авто швидкої допомоги та пожежно-рятувальні автомобілі.

Російські військові регулярно атакують Одещину, застосовуючи, як правило, ударні дрони та ракети. Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних.

Форум

XS
SM
MD
LG