Доступність посилання

ТОП новини

Сили оборони півдня: російські військові вдарили по Одесі «Іскандерами»


Наслідки ракетної атаки по Одесі 15 березня 2024 року
Наслідки ракетної атаки по Одесі 15 березня 2024 року

Російські військові застосували для удару по Одесі 15 березня балістичні ракети «Іскандер-М», йдеться в повідомленні Сил оборони півдня.

«Ворог підступно вдарив балістикою по Одесі, випустивши з тимчасово окупованого Криму ракети «Іскандер-М», – зазначили військові.

У Силах оборони півдня уточнили, що внаслідок обстрілу зруйновано триповерхову будівлю рекреаційного об’єкта, пошкоджено щонайменше 10 приватних будинків, станцію техобслуговування, газопровід низького тиску, авто швидкої допомоги та пожежно-рятувальні автомобілі.

«Триває розбір завалів. Станом на зараз відомо про 14 загиблих, серед яких мешканці району, медик та рятувальник. 46 людей зазнали поранень, серед них 8 рятувальників», – йдеться в повідомленні.

У п’ятницю, 15 березня, російські військові завдали ракетного удару по Одесі. Влада каже про 14 загиблих і 46 поранених.

Російські військові регулярно атакують Одещину, застосовуючи, як правило, ударні дрони та ракети.

6 березня кортеж президента України Володимира Зеленського та грецька делегація перебували в Одесі на момент російського обстрілу. За даними CNN, тоді російська ракета вибухнула всього за 500 метрів від високопосадовців. Ні Зеленський, ні Міцотакіс не постраждали.

Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних.

Форум

XS
SM
MD
LG