Доступність посилання

ТОП новини

ЗСУ завдали удару по поромній переправі окупантів на Херсонщині – ОК «Південь»


Напередодні українські військові знищили понтонну переправу російських військ біля Дар’ївки на Херсонщині. Фото ілюстративне
Напередодні українські військові знищили понтонну переправу російських військ біля Дар’ївки на Херсонщині. Фото ілюстративне

Українські військові завдали удару по поромній переправі російських військ біля Козацького на Херсонщині, повідомляє у фейсбуці оперативне командування «Південь».

За даними командування, ЗСУ тримають вогневий контроль над Антонівським, Каховським та Дар’ївським мостами.

«Знищено 5 складів боєприпасів в Баштанському, Бериславському та Херсонському районах. Уражено пункт управління безпілотниками в районі Правдиного та поромна переправа біля Козацького. Ракетно-артилерійськими підрозділами відпрацьовано низку вогневих завдань по 9 пунктах управління, 2 поромних переправах, 2 пунктах управління безпілотниками, по засобах протиповітряної оборони та по скупченню ворога», – йдеться у повідомленні.

У командуванні «Південь» додають, що українська авіацією завдала 18 ударів по російських командних і опорних пунктах, по складах з боєприпасами і пально-мастильними матеріалами та по логістично-транспортних потужностях.

Козацьке розташоване на правому березі Дніпра, практично напроти на лівому березі – Нова Каховка.

Напередодні українські військові знищили понтонну переправу російських військ біля Дар’ївки на Херсонщині.

У липні ЗСУ вже завдавали ударів по трьох мостах на Херсонщині – Антонівському, Дар’ївському і Каховському, влада пояснила, що це «значно ослабило» логістику окупантів.

XS
SM
MD
LG