Доступність посилання

ТОП новини

Польські лікарі почали огляд Саакашвілі – прем’єр-міністр


На початку липня з’явилося відео допиту Міхеїла Саакашвілі, на якому було помітно його сильне схуднення і нездоровий вигляд
На початку липня з’явилося відео допиту Міхеїла Саакашвілі, на якому було помітно його сильне схуднення і нездоровий вигляд

Польські медики почали огляд ув’язненого експрезидента Грузії Міхеїла Саакашвілі, повідомив голова уряду країни Матеуш Моравецький 12 липня.

«Ми не залишаємо друзів у біді. За моїм запитом, команда польських лікарів з Команди екстреної гуманітарної та медичної допомоги почали медичний огляд президента Міхеїла Саакашвілі в Грузії», – написав він у своєму твітері.

Інших деталей щодо огляду Моравецький не навів.

Читайте також: МЗС України закликало грузинського посла повернутися в Тбілісі через Саакашвілі, МЗС Грузії заявило про втручання

Українська сторона 4 липня заявила про готовність «невідкладно обговорити» питання перевезення Саакашвілі до України для лікування й догляду.

На початку липня з’явилося відео допиту Міхеїла Саакашвілі, на якому було помітно його сильне схуднення і нездоровий вигляд. Експрезидент Грузії та громадянин України Саакашвілі нині перебуває в тбіліській клініці, він дистанційно підключився до засідання суду вперше з лютого цього року.

У березні у клініці «Вівамед» заявили, що сумніваються у доцільності подальшого перебування в ній Міхеїла Саакашвілі та збираються звернутися з цим питанням до пенітенціарної служби. Згідно із заявою клініки, Саакашвілі погоджується лише на симптоматичне лікування, яке може отримувати в будь-якій іншій установі, та висловлює недовіру медперсоналу.

XS
SM
MD
LG