Доступність посилання

ТОП новини

Російські військові атакували Полтавщину ракетами, є влучання в промисловий обʼєкт – влада


Удар по Кременчуцький НПЗ, Полтавська область, ніч проти 1 листопада 2023 року, фото ілюстративне
Удар по Кременчуцький НПЗ, Полтавська область, ніч проти 1 листопада 2023 року, фото ілюстративне

Ввечері 27 січня російські військові атакували Полтавщину ракетами, в області працювала ППО, повідомив голова ОВА Філіп Пронін.

«Є влучання в промисловий обʼєкт на території Кременчуцького району, що спричинило пожежу. Інформація про постраждалих уточнюється. На місці працюють всі відповідні служби», – зазначив місцевий чиновник.

Раніше, увечері 27 січня в багатьох областях України оголосили повітряну тривогу.

«Загроза застосування балістичного озброєння в областях, де оголошена повітряна тривога! Не ігноруйте сигнали повітряної тривоги!», – попередили Повітряні сили ЗСУ.

Військові зазначили, що на Кременчук і Полтаву летять ракети. Крім того, пролунали вибухи і у Харкові, повідомив мер міста Ігор Терехов.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони. Москва, попри докази і свідчення, з початку повномасштабного вторгнення заперечує обстріли цивільних в Україні. Нещодавно Україна зазнала кілька масованих атак (як з використанням ракет, так і ударних дронів) з боку Росії. Унаслідок цих обстрілів є сотні поранених, десятки загиблих.

Форум

XS
SM
MD
LG