Доступність посилання

ТОП новини

Синоптики обіцяють послаблення спеки в Україні


Люди рятуються від спеки в Гідропарку, Київ, липень 2021 року
Люди рятуються від спеки в Гідропарку, Київ, липень 2021 року

Українські та західні синоптики прогнозують послаблення спеки в Україні впродовж найближчих днів. Останнім спекотним днем на більшій частині території країни буде неділя, 18 липня.

«Проте на Заході вже +28 +32 градуси, дихати легше. Інша, свіжіша повітряна маса поступово підбирається ближче… У вівторок на Заході, Півночі та в більшості центральних областей (окрім Дніпра з районами) передбачається +23 +29 градусів. Південь та Схід 20 липня ще втримають +30 +33 градуси, послабне спека в цих регіонах в другій половині тижня», – прогнозує синоптик Наталка Діденко.

Аналогічний прогноз подає американський погодний сайт wunderground.com. За його даними, в Києві у неділю максимальна температура ще становитиме +33 градуси (і не нижче +21 градуса вночі), а вже з понеділка буде відчутно легше – до +29 вдень і не менш як +19 уночі. Того ж дня, 19 липня, столицю України освіжить дощ із грозами. Упродовж усього наступного тижня температура втримається в межах +28, а в окремі ночі опускатиметься навіть до +15.

Встановлюйте новий застосунок Радіо Свобода на смартфони та планшети Apple і Android.

XS
SM
MD
LG