Доступність посилання

ТОП новини

7,2 тисячі українців повернулися минулої доби в Україну – прикордонники


За даними прикордонників, протягом доби Україну залишили понад 4,7 тисячі осіб, у тому числі майже 2,2 тисячі іноземців
За даними прикордонників, протягом доби Україну залишили понад 4,7 тисячі осіб, у тому числі майже 2,2 тисячі іноземців

Майже 7,2 тисячі українців повернулися в країну з-за кордону минулої доби, повідомляє Державна прикордонна служба України.

«Упродовж доби прикордонники здійснили понад 13,5 тисячі контрольних операцій. Зранку в пунктах пропуску черг із тих, хто подорожує власним транспортом, та пішоходів немає. Упродовж минулої доби без власного транспорту в Україну прибули понад 3 тис. осіб. Для їх перевезення залучався транспорт, наданий місцевою владою та ДСНС», – йдеться в повідомленні.

За даними прикордонників, протягом доби Україну залишили понад 4,7 тисячі осіб, у тому числі майже 2,2 тисячі іноземців.

Згідно з рішенням уряду, ті, хто приїжджає з-за кордону, має проходити обов'язкову обсервацію (це не самоізоляція у власних домівках, а перебування усіх осіб, що повернулися з однієї країни в одному місці).

Увечері 26 березня президент України Володимир Зеленський заявив у черговому відеоролику, що Україна до кінця доби 27 березня повністю закриє державний кордон на в’їзд і виїзд через поширення коронавірусної інфекції.

Міністерство закордонних справ України уточнило, що громадяни й іноземці з правом на мешкання в Україні зможуть і далі повертатися до країни, перетинаючи кордон на в’їзд автомобільним транспортом.

ВИБРАНЕ ВІДЕО

XS
SM
MD
LG