Доступність посилання

ТОП новини

На «Рамштайні» говоритимуть про стратегію на 2023-й і поточні потреби ЗСУ – Резніков


Голова американського Міноборони Ллойд Остін повідомив про розмову з Олексієм Резніковим перед початком зустрічі (фото із зустрічі «Рамштайн» 14 лютого)
Голова американського Міноборони Ллойд Остін повідомив про розмову з Олексієм Резніковим перед початком зустрічі (фото із зустрічі «Рамштайн» 14 лютого)

Міністр оборони Олексій Резніков прибув на зустріч Контактної групи з оборони України, яка відбувається на військово-повітряній базі «Рамштайн» 21 квітня.

Він вказав на те, що 21 квітня виповнюється рік від першої зустрічі в цьому форматі.

Читайте також: Кулеба розкритикував ЄС за «нездатність» реалізувати рішення щодо спільної закупівлі боєприпасів для України

«На порядку денному аналіз того, що зроблено, наша стратегія на 2023 рік, поточні потреби Збройних сил та розподіл програм підтримки між усіма підрозділами Сил оборони України», – повідомив міністр.

Він додав, що Україна відчуває підтримку своїх партнерів і «продовжує прагнути до перемоги».

Голова американського Міноборони Ллойд Остін повідомив про розмову з Резніковим перед початком зустрічі.

«Протягом останнього року члени Контактної групи з оборони України надали Україні величезні можливості. Ми будемо продовжувати підтримувати їх стільки, скільки буде потрібно», – прокоментував він.

Президент України Володимир Зеленський напередодні повідомив, що Україна вже готується до чергової зустрічі у форматі «Рамштайн» і очікує «ґрунтовних рішень», які відповідатимуть амбітним перспективам на полі бою».

XS
SM
MD
LG