Доступність посилання

ТОП новини

Шуфричу продовжили термін арешту до травня – Офіс генпрокурора


У вересні 2023 року Печерський районний суд Києва заарештував народного депутата Нестора Шуфрича в справі про державну зраду
У вересні 2023 року Печерський районний суд Києва заарештував народного депутата Нестора Шуфрича в справі про державну зраду

Народному депутату, підозрюваному в державній зраді, продовжили термін тримання під вартою, заявляє Офіс генерального прокурора 13 березня.

«За клопотанням прокурорів Офісу Генпрокурора народному обранцю продовжено запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на два місяці – до 11 травня», – йдеться в повідомленні.

Хоча прокуратура не називає імені підозрюваного, обставини вказують на парламентаря Нестора Шуфрича.

Читайте також: СБУ звітує про затримання групи агентів Росії у Києві, серед них – священник УПЦ (МП)

У вересні 2023 року Печерський районний суд Києва заарештував народного депутата Нестора Шуфрича в справі про державну зраду.

За даними СБУ, Шуфрич «тісно співпрацював і виконував завдання колишнього секретаря РНБО Володимира Сівковича, агента ФСБ, завдання якого – координація російської агентури в Україні», а також мав задачу «підривної діяльності» в українській інформаційній сфері.

Шуфрич, своєю чергою, заперечував зв’язки з Сівковичем, а також те, що виступав за автомономію Донецької та Луганської областей.

Форум

XS
SM
MD
LG