Доступність посилання

ТОП новини

Телеканал «Київ» транслюватиме відеоуроки зі шкільних предметів під час карантину


Всього в програмі буде 12-13 предметів
Всього в програмі буде 12-13 предметів

Телеканал «Київ» транслюватиме відеоуроки зі шкільних предметів під час карантину. 30-хвилинні уроки для учнів 11-х класів транслюватимуть щодня в будні по три-чотири рази на день із 16 березня. Їх показуватимуть о 9:30, 11:30 та 13:30. Крім того, уроки розміщуватимуть на YouTube.

Всього в програмі буде 12-13 предметів: біологія, хімія, українська мова та література, історія України, світова історія, географія, фізика, алгебра, геометрія, німецька, англійська мови.

Як повідомив телеканал на своїй сторінці у Facebook, уроки проводитимуть найкращі вчителі столичних шкіл та ліцеїв.

12 березня кількість випадків коронавірусу в Україні зросла до трьох: два випадки виявлені в Чернівецькій області, ще один – у Житомирський. У цей же день на території країни розпочався карантин через загрозу епідемії коронавірусної інфекції та для недопущення поширення COVID-19. Він триватиме три тижні – до 3 квітня.

Захворювання COVID-19 спричиняється коронавірусом SARS-CoV-2, раніше відомим як 2019-nCoV, що належить до великої групи коронавірусів. У деяких випадках перебіг хвороби легкий, в інших – із симптомами застуди і грипу, зокрема з високою температурою і кашлем. Це може перерости в пневмонію, що може стати смертельною. Більшість хворих видужує; помирають переважно люди з ослабленою імунною системою, зокрема літні.

11 березня Всесвітня організація охорони здоров’я констатувала, що рівень поширення коронавірусу досяг масштабів пандемії.

ВИБРАНЕ ВІДЕО

XS
SM
MD
LG