Доступність посилання

ТОП новини

По всій Україні оголошена тривога через запуск Росією ракет


Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони
Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони

У всіх областях України оголошена повітряна тривога. Як повідомили Повітряні сили ЗСУ, це пов’язано із запуском ракет із літаків Ту-95МС, якими російські війська атакують Україну.

Зокрема, за останніми даними, зафіксовано рух аеробалістичної ракети Х-47М2 «Кинджал» на Черкаси, ракети на Житомирщині курсом на Львів, крилаті ракети на Івано-Франківщині також із напрямком руху на Львівщину, у напрямку Старокостянтинова на Хмельниччині, ракети у напрямку Дніпра і Павлограда.

Також Повітряні сили повідомили, що зафіксували зліт ще трьох МіГ-31К з аеродрому Саваслейка Нижньогородської області Росії.

Читайте також: У Києві біля одного з будинків вилучили нерозірвану бойову частину ракети – ДСНС

Пізно ввечері Повітряні сили ЗСУ повідомляли про кілька груп ударних БПЛА на півдні України.

За даними Повітряних сил, вранці 21 березня Росія випустила по Києву дві балістичні ракети, а також 29 крилатих ракет. Їх усі збили на Київщині війська протиповітряної оборони.

Внаслідок російської ракетної атаки в Києві постраждали 13 людей, чотирьох госпіталізували. Також, за даними міської влади, пошкоджені чотири заклади освіти, житлові й нежитлові будинки. У Київській області – четверо постраждалих.

Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних.

Форум

XS
SM
MD
LG