Доступність посилання

ТОП новини

РФ уночі знову вдарила по Одесі і Миколаєву: є руйнування і 20 постраждалих, зокрема – діти


Російська армія влучила у житлову забудову Миколаєва. Ніч на 20 липня 2023 року
Російська армія влучила у житлову забудову Миколаєва. Ніч на 20 липня 2023 року

Влада південних регіонів повідомила, що війська РФ вчергове за останні дні атакували цивільних обстрілами. Постраждали Миколаїв та Одеса.

«Росіяни вдарили по центру міста. Загорівся гараж і 3-поверховий житловий будинок… Всього постраждало 18 осіб, з них 9 госпіталізовано, у тому числі – 5 дітей, 2 людей врятовано з-під завалів. Це диво, що вдалось врятувати», – повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім.

Олег Кіпер, голова Одеської ОВА, зазначив, що внаслідок російської атаки в середмісті Одеси є руйнування.

«Зійнялася пожежа на площі 300 м2. На місці працюють фахівці відповідних служб. Відомо про двох шпиталізованих постраждалих. Є також «приліт» в області. Детальна інформація – згодом», – зазначив він.

Російські війська в ніч на 19 липня завдали удару по півдню України, випустивши понад 60 повітряних цілей. Українські сили ППО знищили 13 «Калібрів», одну ракету Х-59 та 23 БПЛА. На Одещині війська РФ цілили в об’єкти інфраструктури, зокрема у зерновий та олійний термінали. Були також повідомлення про влучання в інфраструктурний об’єкт на Житомирщині та обстріли Миколаївщини. 12 людей постраждали на Одещині і двоє – на Миколаївщині. За даними Міненерго, російської атаки зазнали зернові термінали та портова інфраструктура в портах Одеса та Чорноморськ. У порту Чорноморська також були знищені 60 000 т зерна.

XS
SM
MD
LG