Доступність посилання

ТОП новини

До запуску пасажирського сполучення з червня готові понад 40 поїздів – Мінінфраструктури


«Укрзалізниця» 26 травня відкрила продаж квитків на перші напрямки по Україні після послаблення карантину
«Укрзалізниця» 26 травня відкрила продаж квитків на перші напрямки по Україні після послаблення карантину

До запуску із червня поточного року готові 42 поїзди, повідомив у Telegram-каналі міністр інфраструктури Владислав Криклій.

«Укрзалізниця технічно готова розпочати пасажирське сполучення. До запуску з 1 червня готові 42 поїзди, їх кількість може бути збільшена», – вказав міністр.

За його словами, коли і які рейси можуть відкритися, визначають обласні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Вони формують відповідне рішення щодо можливості послаблення карантину та відновлення сполучення.

«На сьогодні є рішення обласних комісій щодо відновлення сполучення у Харківській, Донецькій, Луганській, Одеській, Полтавській та Черкаській областях. Обласні комісії Чернівецької та Закарпатської областей не дозволили відновлення руху. Обласні комісії Тернопільської і Хмельницької областей дозволили запустити тільки приміське сполучення. Інші регіони приймуть рішення додатково протягом 28-30 травня», – додав Криклій.

Він зазначив, що з 1 червня продаж проїзних документів може здійснюватися одразу за 90 днів до дати відправлення, а не за 45-60, як було раніше.

«Укрзалізниця» 26 травня відкрила продаж квитків на перші напрямки по Україні після послаблення карантину.

XS
SM
MD
LG