Доступність посилання

ТОП новини

Кількість підтверджених випадків COVID-19 в Україні зросла до 2511 – МОЗ


У МОЗ звертають увагу на те, що кількість людей, які одужали -- 79 пацієнтів, перевищила кількість летальних випадків – 73
У МОЗ звертають увагу на те, що кількість людей, які одужали -- 79 пацієнтів, перевищила кількість летальних випадків – 73

За добу 10 квітня в Україні підтвердили ще 308 випадків захворювання на коронавірусну хворобу COVID-19, повідомляє Міністерство охорони здоров’я. Відтак загальна кількість зросла до 2 511.

Водночас у МОЗ звертають увагу на те, що кількість людей, які одужали -- 79 пацієнтів, перевищила кількість летальних випадків – 73.

Найбільше випадків зафіксовано в Чернівецькій області (409 випадків), Києві (396) та Івано-Франківській області (274). Ці дані не враховують окуповані території Донецької та Луганської областей та анексований Крим.

Читайте також: У Херсонській області збільшилася кількість втікачів з обсервації​

Як повідомив на ранковому брифінгу заступник міністра охорони здоров’я Віктор Ляшко, протягом попередньої доби здійснено 3 017 досліджень методом полімеразно-ланцюгової реакції. З них у 287 випадках дослідили матеріал хворих на пневмонію, які перебувають у стаціонарних відділеннях.

10 квітня, за даними агентства Reuters, кількість смертей від коронавірусу у світі досягла 100 тисяч, а кількість випадків перевищила 1,6 мільйона.

ВИБРАНЕ ВІДЕО

XS
SM
MD
LG