Доступність посилання

ТОП новини

Wizz Air планує відновити діяльність дочірньої компанії в Україні


Wizz Air планує інвестувати 2,5 мільярдів доларів для збільшення українського авіапарку до 20 нових літаків
Wizz Air планує інвестувати 2,5 мільярдів доларів для збільшення українського авіапарку до 20 нових літаків

Угорський лоукостер Wizz Air готовий відновити діяльність своєї дочірньої компанії в Україні. Про це розповів президент України Петро Порошенко на зустрічі з представниками авіакомпанії.

«Я дуже радий вашому рішенню повернутися назад в Україну. Я вважаю, що це дуже символічне рішення і воно характеризує ті зміни, які відбулися за останні чотири роки в Україні», – зазначив президент.

Порошенко додав, що динаміка ринку пасажироперевезень є позитивною. «Ми не тільки повернулися на довоєнні обсяги пасажиропотоку, але вони зросли на 30% у порівнянні з минулим роком», – сказав глава держави.

Він додав, що перспективним є і внутрішній український ринок авіаперевезень.

Читайте також: Ryanair та Wizz Air будуть боротися за українського пасажира – експерт

«Цей ринок надзвичайно конкурентний. Ця конкуренція спонукає операторів ринку підвищувати якість послуг, знижувати ціни, а головне – тримати двері ЄС відкритими для простих українців, бо маршрути, які запропонувала Wizz Air, – це додаткові можливості відвідання інших, нових для українців країн ЄС», – підкреслив Порошенко.

Генеральний директор Wizz Air Джозеф Вараді зазначив, що компанія планує інвестувати 2,5 мільярдів доларів для збільшення українського авіапарку до 20 нових літаків Airbus A320 і Airbus A321.

Wizz Air закрила дочірню структуру в Україні 2015 року, продовживши обслуговувати рейси з країни. Це рішення в керівництві авіакомпанії пояснили нестабільною ситуацією на сході України і девальвацією гривні.

Більше цікавих новин, які не потрапили на сайт, – у Telegram-каналі Радіо Свобода. Долучайтеся!

XS
SM
MD
LG