Доступність посилання

ТОП новини

Зеленський розповів, що на COVID-19 хворіла не лише дружина, а й син


Президент України Володимир Зеленський у порту Херсона, 20 серпня 2020 року
Президент України Володимир Зеленський у порту Херсона, 20 серпня 2020 року

Президент України Володимир Зеленський розповів, що на коронавірусну інфекцію COVID-19 перехворіла не лише його дружина, а й син. Про це Зеленський, виступаючи без маски, заявив під час робочої поїздки до Миколаївської області 21 серпня.

«Захворіла моя дружина і син, до речі, теж, і вони разом лікувалися в лікарні. І якщо діти переносять це, як діти, – більш-менш нормально, тільки температура, і всі батьки переймаються цим, то дорослі переносять цю хворобу дуже складно, навіть ті дорослі, які молоді, здорові, займаються спортом. Тому я всім бажаю здоров’я, дуже всіх прошу бути обережними. Особливо зараз люди перестали дотримуватися будь-яких карантинних заходів, ніхто нічого не боїться. Повірте нашій сім’ї – ніхто не боїться, поки в тебе хтось поруч не захворів на цю хворобу», – сказав Зеленський.

В Україні вже другу добу поспіль фіксуються показники у понад дві тисячі нововиявлених інфікованих за добу. Про антирекорд (2156 хворих за добу) українські медики повідомили 20 серпня, ще 2106 випадків виявили за минулу добу.

ВИБРАНЕ ВІДЕО

XS
SM
MD
LG