Доступність посилання

ТОП новини

Луганська ВЦА повідомляє про загибель мирного жителя через обстріл із боку бойовиків


Ілюстраційне фото: пошкоджений будинок у Золотому, Луганська область
Ілюстраційне фото: пошкоджений будинок у Золотому, Луганська область

Луганська обласна військово-цивільна адміністрація повідомляє про загибель жительки Золотого внаслідок обстрілу проросійськими бойовиками в ніч на 23 серпня. Про це йдеться у повідомленні на сайті адміністрації.

«У ніч на 23 серпня російсько-терористичні війська тричі масовано обстріляли з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї околиці міста Золоте. У результаті обстрілу від кулі у власній квартирі загинула місцева жителька», – поінформували в обласній адміністрації.

Загалом протягом минулої доби бойовики здійснили 12 обстрілів у напрямку населених пунктів Луганської області, повідомив заступник голови луганської адміністрації Юрій Клименко.

За його даними, сепаратистські угруповання зокрема використовували заборонену Мінськими домовленостями крупнокаліберну зброю.

Уранці прес-центр штабу АТО повідомляв про понад півсотні випадків порушення режиму припинення вогню бойовиками за минулу добу. Угруповання «ДНР» та «ЛНР» натомість звинувачують українську сторону у порушенні «режиму тиші».

XS
SM
MD
LG