Доступність посилання

ТОП новини

Деканоїдзе: інцидент з «Інтером» шкодить Україні


Хатія Деканоїдзе
Хатія Деканоїдзе

Начальник Національної поліції Хатія Деканоїдзе переконана, що інцидент з телеканалом «Інтер» шкодить Україні.

«Відкрито кримінальне провадження, головне, що без істерики абсолютно. Те, що вчора, перепрошую, творилося на каналі… це шкодить країні, а не окремим людям. Так що я сподіваюся, що буде нормальна співпраця для того, щоб ми виявили, хто насправді винен у ситуації, яка сталася вчора», – сказала Деканоїдзе.

4 вересня на вулиці Щусєва біля офісу компанії, яка, серед іншого, виробляє програму «Подробиці», невідомі підпалили шини,п отім кинули в приміщення димову шашку, сталася пожежа. Поліція розслідує інцидент за статтями «хуліганство» і «умисне знищення або пошкодження майна» Кримінального кодексу України. За даними силовиків, за медичною допомогою звернулися сім людей.

Згодом телеканал «Інтер» заявив, що в результаті пожежі повністю згоріла студія програми «Подробиці», а також постраждали деякі співробітники.

Inter Media Group, до складу якої входить телеканал «Інтер», вимагає провести об’єктивне розслідування обставин пожежі, а також звертається до президента України з закликом втрутитися в ситуацію з метою «відновлення законності і захисту від протиправних дій».

Сьогодні біля телеканалу «Інтер» протестують, кілька ветеранських організацій заявили про початок акції з безстрокового блокування телеканалу.

Телеканал «Інтер» уже неодноразово пікетували, зокрема у лютому через інцидент з лайкою в прямому ефірі продюсера програми «Подробности недели» росіянки Марії Столярової, яку згодом звинуватили в симпатизуванні бойовикам на Донбасі і депортували з країни.

XS
SM
MD
LG