Доступність посилання

ТОП новини

Суд переніс розгляд скарги на арешт Єфремова на 13 грудня


Олександр Єфремов
Олександр Єфремов

Апеляційний суд Києва, який розглядає скаргу щодо запобіжного заходу для колишнього керівника парламентської фракції «Партії регіонів» Олександра Єфремова, переніс судове засідання на 13 грудня.

Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, відповідне рішення ухвалили у зв'язку з ненадходженням матеріалів провадження із суду першої інстанції.

Апеляційний суд мав розглядати скаргу захисту на рішення суду першої інстанції про продовження арешту Єфремова до 22 січня 2017 року.

У листопаді партія «Опозиційний блок» заявила про навмисне затягування суду щодо зміни запобіжного заходу Олександрові Єфремову. У політичній силі заявили про готовність взяти його на поруки і вимагають його негайного звільнення з-під варти.

Печерський районний суд Києва розглядав питання щодо продовження запобіжного заходу для Єфремова від 19 листопада. У жовтні Апеляційний суд Києва залишив Єфремова під вартою до 24 листопада.

30 липня генеральний прокурор України Юрій Луценко повідомив про затримання Олександра Єфремова, якого прокуратура підозрює у причетності до створення угруповання «ЛНР», дій із метою зміни меж території України та заволодіння майном «Луганськвугілля». Сам Єфремов усі звинувачення на свою адресу відкидає.

XS
SM
MD
LG