Доступність посилання

ТОП новини

Суд залишив під вартою охоронця Яроша, який підозрюється у пораненні таксиста у Кам'янському


Ілюстративне фото
Ілюстративне фото

Апеляційний суд Дніпропетровської області залишив у силі запобіжний захід охоронцеві депутата України Дмитра Яроша Михайлові Навроцькому у вигляді тримання під вартою на 60 днів без права звільнення під заставу.

Адвокат підозрюваного Сергій Погосян наполягав на заміні запобіжного заходу на домашній арешт. За словами адвоката, його підзахисний потребує госпіталізації: після інциденту з таксистами у Кам’янському у того зламані пальці рук, численні садна та забої на тілі. Захист наполягав на тому, що охоронець був побитий групою таксистів і застосував вогнепальну зброю як самооборону.

У неділю, 14 травня, у Кам'янському на Дніпропетровщині стався конфлікт зі стріляниною, одна людина поранена. За даними з поліції, конфлікт стався після того, як водій таксі не відповів пасажирам українською мовою. Вогнепального поранення зазнав колега таксиста, який поспішав йому на допомогу.

У поліції офіційно не підтвердили інформацію про те, що затриманим через інцидент є охоронець народного депутата Дмитра Яроша, однак помічник народного депутата Дмитра Яроша Ростислав Винар підтвердив Радіо Свобода, що людиною, яка вистрілила в таксиста, був охоронець Дмитра Яроша.

XS
SM
MD
LG