Доступність посилання

ТОП новини

Авдіївку знову обстріляли з «градів» – поліція


На місці одного з попередніх обстрілів житлових кварталів Авдіївки, фото 23 травня 2017 року
На місці одного з попередніх обстрілів житлових кварталів Авдіївки, фото 23 травня 2017 року

Місто Авдіївку в Донецькій області, що лежить біля лінії фронту, спільні російсько-сепаратистські сили знову обстріляли з реактивних систем залпового вогню «Град», повідомила поліція Донеччини.

За повідомленням, цього разу потерпілих немає, бо люди, що жили в пошкоджених нині будинках, через постійні обстріли вже давно перебралися до більш безпечних районів міста.

Унаслідок нинішнього обстрілу пошкоджені дахи, вікна та фасади чотирьох приватних будинків на вулиці Чернишевського – вона на самому південному краю міста і одна з найближчих до позицій противника.

«Слідчо-оперативна група Авдіївського відділення поліції наразі перебуває в постраждалому районі, з’ясовує інформацію про інші пошкодження та надає допомогу мирним мешканцям», – мовиться в повідомленні.

Околиці Авдіївки вже тривалий час є місцем запеклих боїв. І саме місто нерідко потерпає від обстрілів із окупованих територій, там уже не раз гинули мирні мешканці. Ці обстріли, в тому числі з застосуванням артилерії великого калібру і систем «Град», значно почастішали й посилилися після 13 травня – тоді в день фіналу «Євробачення», що відбувався в Києві, в Авдіївці внаслідок обстрілу загинули чотири людини, одна була важко поранена і двоє дітей лишилися сиротами.

XS
SM
MD
LG