Доступність посилання

ТОП новини

Зубко: 70% житлового фонду готові до опалювального сезону


Уряд анонсує завершення підготовчих робіт до 15 вересня
Уряд анонсує завершення підготовчих робіт до 15 вересня

Більше двох третин житлового фонду України готові до проходження цьогорічного опалювального сезону, заявив віце-прем’єр-міністр та міністр регіонального розвитку Геннадій Зубко на тематичній селекторній нараді 17 серпня. Про це повідомляється на урядовому сайті.

За словами Зубка, технічну підготовку об’єктів соціальної сфери планують завершити до 1 серпня, а житлових будинків – до 15 вересня.

«Підготовка до опалювального сезону на контролі Уряду і відбувається згідно з планом-графіком. Створені і працюють регіональні штаби. По об’єктах соціальної сфери вже підготовлено 80,3% – шкіл, 81% – дитсадків та 70,1% – лікарень», – зазначив віце-прем’єр.

Окрім того, Зубко повідомив, що станом на 1 серпня більше 70% будинків мають лічильники тепла. За інформацією урядовця, найбільша кількість оснащених будинків приладами обліку теплової енергії у Миколаївській, Полтавській, Рівненській, Херсонській, Хмельницькій, Черкаській і Чернігівській областях, а найменше – на Донеччині, Луганшині та Тернопільщині.

XS
SM
MD
LG