Доступність посилання

ТОП новини

Суд обирає запобіжний захід синові Шуфрича


Шевченківський райсуд Києва 30 серпня обирає запобіжний захід синові народного депутата з «Опозиційного блоку» Нестора Шуфрича, який у центрі Києва на пішохідному переході збив людину.

Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, прокуратура просить про цілодобовий домашній арешт для Нестора Шуфрича-молодшого.

Захист сина Шуфрича надав суду документи, які характеризують його з позитивного боку, а також довідку про вагітність дружини. Адвокати Шуфрича наполягають, що немає підстав для домашнього арешту, заявляючи, що їхній підзахисний не збирається втікати і здав закордонний паспорт. У разі ж обрання домашнього арешту захист просить дозволити Шуфричу пересування за межами дому у денний період.

Батько підозрюваного, народний депутат Нестор Шуфрич попросив суд дозволити йому взяти сина на поруки.

Напередодні Шуфричу-молодшому оголосили підозру за статтею «порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому тяжке тілесне ушкодження».

За даними поліції, ДТП сталася ввечері 26 серпня: автомобіль «Бентлі», за кермом якого перебував син депутата, на пішохідному переході збив чоловіка. Потерпілого з травмами «швидка» доставила в лікарню, в нього діагностували закриту черепно-мозкову травму, переломи передпліччя і гомілки.

У поліції Києва додали, що водій співпрацює зі слідством, його закордонний паспорт долучений до матеріалів кримінального провадження.

XS
SM
MD
LG