Доступність посилання

ТОП новини

Суд залишив під вартою підозрюваного у вбивстві Ноздровської


Юрій Россошанський у суді Вишгорода на Київщині, 9 січня 2018 року
Юрій Россошанський у суді Вишгорода на Київщині, 9 січня 2018 року

Апеляційний суд Київщини залишив під вартою до 8 березня Юрія Россошанського, підозрюваного у вбивстві юристки Ірини Ноздровської. Таке рішення колегія суддів ухвалила 18 січня, відхиливши скаргу захисту на арешт.

Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, Россошанський брав участь у засіданні через відеозв’язок із СІЗО. У нього також з’явився новий захисник Олексій Цибенко, який заявив, що Россошанський обмовив себе. Сам підозрюваний на засіданні цю заяву не коментував.

Тіло юристки Ірини Ноздровської у селі Демидів на Київщині знайшли 1 січня. 8 січня правоохоронці повідомили про затримання підозрюваного у вбивстві жінки – Юрія Россошанського, батька Дмитра Россошанського, якого в травні 2017 року засудили до семи років позбавлення волі за скоєння ДТП, у якому загинула сестра Ноздровської.

Як повідомили у поліції, на тілі юристки знайшли ДНК Россошанського-старшого. У МВС додали, що свідчення затриманого перевіряються: «аналізуються слідчі дії, результати допитів, подвірних обходів – для того, щоб підтвердити хронологію подій». За словами заступника голови Національної поліції В’ячеслава Аброськіна, Россошанський-старший визнав провину у вбивстві, проте не розкаюється у скоєному.

9 січня Вишгородський районний суд Київської області арештував Юрія Россошанського без можливості внесення застави до 8 березня включно.

XS
SM
MD
LG