Доступність посилання

ТОП новини

У Таїланді затримані особи, пов’язані з розслідуванням Навального щодо Дерипаски і Приходька


Анастасія Вашукевич (Настя Рибка)
Анастасія Вашукевич (Настя Рибка)

У Таїланді затримані десятеро громадян Росії, в числі арештантів є Анастасія Вашукевич (псевдонім Настя Рибка) і Олександр Кирилов (псевдонім Алекс Леслі) – за підозрою в незаконному проведенні «секс-тренінгу».

Згідно з повідомленнями поліції 26 лютого, затримання відбулося напередодні в готелі в місті Паттайя не лише за статтею про незаконну діяльність, а й перебування на території Таїланду після завершення дії візи та порушення процедури в’їзду. Наразі затримані очікують засідання суду і, як очікується, будуть депортовані. Слухачів тренінгу відпустили.

8 лютого російський «Фонд боротьби з корупцією» Олексія Навального опублікував розслідування про олігарха Олега Дерипаску та віце-прем’єра Російської Федерації Сергія Приходька, засноване на книзі і Instagram-акаунті дівчини на псевдо Настя Рибка.

Розслідування команди Навального про корупційні зв’язки олігарха Дерипаски і урядовця Приходька стосується також причетності до втручання Кремля в президентські вибори в США. Їх фактично допомогла викрити своїми дописами в соцмережах Настя Рибка. У мережі Instagram вона викладала знімки на яхті з російським бізнесменом Олегом Дерипаскою, близьким до президента Росії Володимира Путіна.

Жінка також розповідала, що працювала в гаремі московського «секс-тренера», відомого під псевдонімом «Алекс Леслі» (Олександр Кирилов). Сам Дерипаска називав розслідування брехнею. «Роскомнагляд» зажадав від Навального видалити публікації, а сам Дерипаска подав на Настю Рибку в суд. Позов почнуть розглядати 1 березня.

XS
SM
MD
LG