Доступність посилання

ТОП новини

Арешт Суровікіна й «обіймашки Путіна»: як навіть невдала спроба заколоту впливає на Росію


Демарш Пригожина, схоже, призвів до того, що Путін вимушений «іти в народ»
Демарш Пригожина, схоже, призвів до того, що Путін вимушений «іти в народ»
  • Бої за кожен метр: Сили оборони України просуваються вперед попри оіпр російських окупантів

ЗСУ «вигризають» кожен метр землі, пише заступниця міністра оборони в Телеграмі. Просування відбувається на кількох напрямках. Бійці наближаються до Бахмута: тривають бої біля Курдюмівки та Кліщіївки. Подробиці звідти.

  • Роль Пригожина у сучасній історії Росії

Навіть невдала спроба заколоту призвела до компрометації російського керівництва, а найманці ПВК «Вагнер» більше не братимуть участі в бойових діях в Україні – вважає голова Генерального управління розвідки МО України Кирило Буданов.

Демарш Пригожина, схоже, призвів до того, що Путін вимушений транслювати на загал картинку, яка нібито означає його повну підтримку народом. Для цього він(чи його двійник, як пишуть деякі оглядачі)поїхав до Дагестану і там на камеру обіймався із людьми у натовпі. Російські пабліки задумалися: як це в’яжеться із тижневими карантинами для інших його зустрічей та довгим столом для міжнародних партнерів.

Про це і не тільки дивіться у програмі Свобода Live:

  • «Кат Алеппо і генерал Армагедон». Невже арешт?

Тим часом FT пише, що у Росії арештований «генерал Армагедон» генерал Суровікін. Ще кілька західних медіа написали про його затримання. Російські ж цитують його доньку - мовляв, із ним все гаразд.

Генерал Сергій Суровікін із жовтня 2022 року очолює угрупування російських військ, яке здійснює широкомасштабне вторгнення в Україну. Його призначення, як повідомляють оглядачі, лобіювали Кадиров і Пригожин. Що Путін нагородив Суровікіна за «виконання місії в Сирії», яка відзначилася, зокрема, нещадним бомбардуванням сирійських міст і знищенням тисяч цивільних.

  • Боротьба за АРМА

Що відбувається із обранням керівника в АРМА (Агентство з питань розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів) та чому антикорупційники стурбовані. Докладніше у Свобода Live

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG