Кабмін обмежив термін подачі заявок на отримання допомоги в рамках «єПідтримки»

Кабінет міністрів України обмежив термін подачі заявок на отримання допомоги в рамках програми «єПідтримка». Відповідна постанова від 24 березня оприлюднена на «Урядовому порталі».

«Встановити, що останнім днем подачі запитів (заявок) для отримання допомоги в рамках програми «єПідтримка» є 31 березня 2022 року», – мовиться у постанові.

У своєму зверненні 26 березня президент України Володимир Зеленський заявив, що за програмою «єПідтримка» людям, які втратили роботу через війну, виплатили загалом понад 20 мільярдів гривень.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Війна Росії проти України. Відсіч. Усі новини на цей час

За інформацією Мінцифри, щоб отримати допомогу потрібно авторизуватись у Дії та обрати послугу єПідтримка. Області, де наразі працюватиме послуга: Чернігівська, Сумська, Харківська, Херсонська, Миколаївська, Запорізька, Донецька, Луганська, Житомирська, Одеська, Волинська, Київська та місто Київ.

7 березня президент України Володимир Зеленський заявив, що уряд розробив план підтримки бізнесу на час війни, який звільняє від сплати низки податків на період воєнного стану і мінімум на рік після його завершення.

Крім того, за словами голови держави, відтерміновується сплата податків для всіх підприємств, які не спроможні їх заплатити.