В окупованому Севастополі зупинили рух морського транспорту через атаку безпілотників

Російський військовий корабель входить у Севастопольську бухту, фото ілюстративне

В окупованому Севастополі зупинили рух морського пасажирського транспорту після атаки безпілотників увечері 22 листопада, повідомляє російська влада міста.

«На кінцевих пунктах зупинки – площа Захарова та площа Нахімова – організовується рухомий склад для виконання роботи на компенсаційному маршруті», – йдеться у повідомленні.

Морський пасажирський транспорт є дуже важливим для Севастополя – він сполучає центр з Північною сторонкою, віддаленою частиною міста. Обʼїзд наземним пасажирським транспортом забирає набагато більше часу, ніж перетин Севастопольської бухти морем.

Як повідомив кореспондент Крим.Реалії, у Севастополі ввечері 22 листопада пролунали вибухи. Вони були чутні в центральній частині міста. Після цього жителі чули постріли зі стрілецької зброї.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: В окупованому Севастополі чули звуки вибухів, могла спрацювати ППО

Російський голова Севастополя Михайло Развожаєв заявив про роботу протиповітряної оборони через атаку безпілотників.

16 листопада жителі Севастополя також повідомляли про гучні звуки в місті. Як повідомляв російський голова міста Михайло Развожаєв, це було повʼязано з навчаннями Чорноморського флоту Росії та перевіркою сирен.

Раніше у Севастополі до 27 листопада продовжили дію «жовтого» рівня терористичної небезпеки. Він був запроваджений у Севастополі після «атаки безпілотника» на штаб Чорноморського флоту Росії.