Доступність посилання

ТОП новини

Міліція розшукує Лозінського переважно в Україні – Луценко


За основною версією міліції, колишній народний депутат Віктор Лозінський перебуває в Україні, заявляє міністр внутрішніх справ Юрій Луценко. «Хоча ми здійснюємо пошуки і за сигналами, які надходять від колег за лінією Інтерполу», – заявив Луценко.

За словами міністра, ця справа «є фактично розслідуваною і роль кожного у цьому злочині зрозуміла».

Окрім Лозінського в розшук також оголосили й іншу людину, чоловіка, який через деякий час після скоєння вбивства «стукав у двері прокуратури і говорив, що це він убив».

«Людина явно асоціального вигляду», – розповів Луценко. При цьому, за словами міністра, спочатку прокуратура «відмахнулася» від цієї людини, думаючи, що це «пахне явно проплаченою піар-акцією».

Проте нещодавно прокуратура змінила свою думку і доручила МВС розшукати цю людину.

На підтвердження того, що міліція працює і дійсно шукає Лозінського, Луценко розповів, що минулого тижня в Запоріжжі правоохоронці побачили людину, схожу на розшукуваного. Ця людина підійшла до готелю. «У готелі його затримали. Він виявився керівником прес-служби Секретаріату Президента, він не дуже, однак дещо схожий на Лозінського. І сміх, і гріх у такій ситуації, але ми дійсно виконуємо цю роботу», – наголосив глава МВС.

Колишнього народного депутата від БЮТу Віктора Лозінського звинувачують у причетності до вбивства жителя Кіровоградщини Валерія Олійника в червні цього року.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG