Доступність посилання

ТОП новини

Янукович у Луганську говоритиме про економічні реформи


Терміновий ремонт у Луганську напередодні візиту Президента, 19 травня 2010 року
Терміновий ремонт у Луганську напередодні візиту Президента, 19 травня 2010 року

Луганськ – Сьогодні Віктор Янукович запланував робочу поїздку до Луганська. Це його перші відвідини Луганщини після виборів. Очікується, що Президент візьме участь у засіданні регіонального комітету з економічних реформ.

Луганщина підготувала солідну кількість пропозицій, які пропонується внести в програму економічних реформ України. Робочі групи напрацювали 21 питання. Вони стосуються розвитку промислових підприємств та інфраструктури регіону.

«Модернізація шахти Горська, модернізація Лисичанського НПЗ, виробництво енергозберігального скла на заводі «Пролетар», відновлення роботи виробництва поліетилену високого тиску на сіверськодонецькому «Азоті», – перерахував деякі з них заступник начальника обласного управління економіки Борис Червоний.

Також влада Луганщини запропонує Президентові надати гроші на фінансування одного з проектів підприємства «Луганськвода». Говоритимуть також про децентралізацію систем опалення в містах області, тобто переведення будинків на «автономку».

Крім того, місцеві чиновники розраховують і на позитивне рішення стосовно добудови обласної протитуберкульозної лікарні. В обласній адміністрації сказали, що не пригадують, коли востаннє вирішувалося стільки проблемних питань регіону за участю Президента.

Президент відкриє Палац щастя вперше, а пам’ятник удруге

У Луганську активно наводять чистоту і порядок, особливо там, де запланована зупинка Президента.

Ще вчора стелили асфальт та висаджували квіти біля оновленого будинку для укладання шлюбів – Палацу щастя. Президент візьме учать у відкритті цієї будівлі.

Сьогодні ж у Луганську Янукович відкриє ще й пам’ятник ученому й мовознавцеві Володимирові Далю, ім’я якого носить Східноукраїнський університет. Встановлений місяців зо два тому монумент спершу відкрили для публіки, потім через деякий час знову загорнули у тканину. І тепер чекають на Президента.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG