Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко знову відмовилася від медогляду – пенітенціарна служба


Колишній Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко, яка перебуває в Київському слідчому ізоляторі, в вівторок учетверте відмовилася від медичного огляду за участі свого особистого лікаря і медсестри, повідомила Державна пенітенціарна служба.

Цього дня для медогляду і лабораторного обстеження, зокрема, взяття крові на аналіз, до СІЗО знову прибула медична комісія Міністерства охорони здоров’я, до складу якої знову залучили особистого лікаря і медсестру Тимошенко, мовиться в повідомленні.

За повідомленням, комісійно встановлено, що стан здоров’я ув’язненої від попередньої невдалої спроби такої ж медкомісії здійснити її огляд минулої суботи не змінився, вона також далі перебуває під постійним контролем медичного персоналу Київського СІЗО.

У Тимошенко заявляють, що влада намагається «приховати істинний стан речей» зі станом її здоров’я і відмовляє колишньому прем’єрові в праві на охорону здоров’я.

Раніше повідомляли, що Тимошенко побоюється, що в разі огляду її «провладними лікарями» ті оприлюднять дані про стан її здоров’я.
XS
SM
MD
LG