Доступність посилання

ТОП новини

Суд залишив Романа Ландіка під вартою


Ленінський районний суд Луганська залишив без змін запобіжний захід для депутата Луганської міської ради Романа Ландіка, обвинувачуваного в побитті дівчини: він залишатиметься під вартою в ізоляторі тимчасового утримання Ленінської районного відділу міліції Луганська.

Як передає агентство «Інтерфакс-Україна», після судового засідання суддя, слідчий і адвокат депутата відмовилися повідомити подробиці або прокоментувати рішення суду.

Із неофіційних джерел, пише агентство, стало відомо, що суд остаточно так і не визначився з запобіжним заходом для депутата і що йому лише продовжили термін затримання на 10 діб до обрання запобіжного заходу, й саме тому він перебуває не в слідчому ізоляторі, а в ізоляторі тимчасового утримання

Водночас агентство «УНІАН», посилаючись на речників обласних управлінь Державної пенітенціарної служби і МВС, інформує, що Роман Ландік залишатиметься під вартою протягом слідства, а його подальшу долю визначить суд за матеріалами цього слідства.

Романа Ландіка, депутата міської ради Луганська і сина народного депутата Володимира Ландіка (фракція Партії регіонів), нещодавно повернули до України після його екстрадиції з Росії, де його затримали після оголошення в розшук і порушення кримінальної справи за статтею про хуліганство. На початку липня Ландік-молодший у ресторані побив дівчину; відеозапис побиття був поширений в інтернеті.

Романа Ландіка після його вчинку виключили з Партії регіонів і з її фракції в Луганській міськраді, але він залишається депутатом цієї міськради.
XS
SM
MD
LG