Доступність посилання

ТОП новини

Державна податкова служба: слідчі дії з Тимошенко в СІЗО – за її бажанням


Державна податкова служба заявила сьогодні, що слідчі Податкової міліції ознайомлюють колишнього Прем’єр-міністра Юлію Тимошенко з матеріалами судових експертиз «виключно… за бажанням обвинуваченої».

За цим повідомленням, слідчий Податкової міліції ДПС України ознайомлює колишнього прем’єра з цими результатами, «виконуючи клопотання обвинуваченої», і час перебування слідчого у Київському СІЗО, де утримують Тимошенко, погоджується з її захистом.

Клопотання захисту Тимошенко, в якому викладено бажання обвинуваченої ознайомитися з матеріалами судових експертиз, було написано 15 листопада, мовиться в повідомленні.

Тому всі заяви захисту Тимошенко щодо знущання над нею не відповідають дійсності, наголошує Державна податкова служба.

В оточенні Тимошенко слідчі дії за її участі в слідчому ізоляторі порівнюють із тортурами через поганий стан її здоров’я.

Податкова міліція розслідує одну з низки кримінальних справ, порушених проти Юлії Тимошенко, цього разу у зв’язку з діяльністю колишньої корпорації «Єдині енергетичні системи України», яку вона свого часу очолювала. Ідеться про звинувачення в розтраті бюджетних коштів, ухиленні від сплати податків чи приховуванні валютного виторгу.
XS
SM
MD
LG