Доступність посилання

ТОП новини

Пенітенціарна служба: Іващенко не потребує спеціалізованого лікування


Колишній тимчасовий виконувач обов’язків міністра оборони Валерій Іващенко, який перебуває в Київському слідчому ізоляторі, наразі не потребує лікування у спеціалізованих медичних закладах, повідомляє сьогодні Державна пенітенціарна служба.

За цим повідомленням, це констатували лікарі за результатами вчорашнього інструментального обстеження Іващенка в «одному з закладів охорони здоров’я Києва», які визначили його стан здоров’я як задовільний.

За підсумками цього обстеження, яке становило магнітно-резонансну томографію, рентгенографію й електронейроміографію, Іващенкові сьогодні призначили курс медикаментозного лікування, яке він проходитиме в медсанчастині СІЗО, мовиться в повідомленні.

Минулого тижня пенітенціарна служба вже повідомляла про задовільний стан здоров’я колишнього урядовця по тому, як тиждень тому його адвокати заявляли, що їхній підзахисний перебуває в критичному стані, а його родина заявляла про «відверто неприховані не лише наміри, а й дії держави на знищення здоров’я Іващенка». На погіршенні його стану здоров’я і захист колишнього керівника Міноборони, і його родичі наголошували вже неодноразово й раніше.

Валерія Іващенка обвинувачують у службових зловживаннях і сприянні у незаконному відчуженні майна, коли він тимчасово керував Міністерством оборони. У слідчому ізоляторі він перебуває з 20 серпня 2010 року.
XS
SM
MD
LG