Доступність посилання

ТОП новини

Президент хоче зустрічей із опозицією


Президент Віктор Янукович заявив у телеінтерв’ю Першому національному телеканалові, яке транслювали в суботу, що «має постійне бажання зустрічатися» з представниками фракцій Верховної Ради «і від опозиції, і від коаліції», і «відчувати настрої в парламенті».

За його словами, він отримав листа, в якому опозиція вимагає зустрічі з ним. Але він висловив здивування, «навіщо вимагати», й заявив, що запросить опозицію на зустріч «найближчим часом».

Президент додав, що вже «запрошував багато разів» представників усіх фракцій «разом з керівництвом поговорити на ту чи іншу тему актуальну».

Опозиційні фракції, які домагаються зустрічі з Президентом, у п’ятницю через це блокували трибуну парламенту, а потім залишили залу засідань. Інтерв’ю було записано раніше – прес-служба голови держави наводила з нього уривки ще в четвер.

Віктор Янукович дав своє інтерв’ю напередодні сповнення дворічного терміну його перебування на посаді Президента. У п’ятницю було оприлюднене інше його інтерв’ю трьом іншим телеканалам.
XS
SM
MD
LG