Доступність посилання

ТОП новини

Спостерігачі Європарламенту відвідали Тимошенко в лікарні


Прихильники Тимошенко під лікарнею в Харкові, фото 7 червня 2012 року
Прихильники Тимошенко під лікарнею в Харкові, фото 7 червня 2012 року
Спостерігачі Європейського парламенту в Україні Александер Квасневський і Пат Кокс, за повідомленнями, відвідали в неділю центральну клінічну лікарню № 5 «Укрзалізниці» в Харкові, де перебуває на лікуванні ув’язнена колишня Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко.

Пробувши на території лікарні близько чотирьох годин, приблизно з 17-ї до 21-ї, учасники зустрічі не спілкувалися з пресою, що лишалася поза територією лікарні, повідомляє агентство УНІАН, і не показувалися на людях, а в’їхали і виїхали автоколоною.

Прихильники Тимошенко, які чергують під лікарнею, зустрічали авта з відвідувачами вигуками «Юлі волю!» і при в’їзді, і при виїзді.

Офіційно про зустріч на цей час іще не повідомляли.

Днями Державна пенітенціарна служба повідомляла, що на запит Міністерства закордонних справ дозволила візит представників Європарламенту якраз на нинішню неділю і обіцяла сприяти йому.

Депутати Європейського парламенту, колишні президент Польщі Александер Квасневський і голова Європарламенту Пат Кокс за домовленістю з українською владою стали спостерігачами від Європарламенту на касаційному процесі в «газовій справі» проти колишнього Прем’єр-міністра Юлії Тимошенко, який відбудеться в вівторок.

Крім того, вони також спостерігатимуть за справами колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка та колишнього керівника Міністерства оборони Валерія Іващенка, а також за підготовкою до майбутніх парламентських виборів в Україні.
XS
SM
MD
LG