Доступність посилання

ТОП новини

Ющенко: я не в тюрмі, бо не скоював злочинів


Віктор Ющенко
Віктор Ющенко
Третій Президент України Віктор Ющенко заявляє, що не скоював злочинів проти української нації. Про це він сказав на прес-конференції.

«Ви запитаєте, чому я живий, чому я не в тюрмі? Тому що я не робив злочинів проти цієї нації», – заявив Віктор Ющенко у відповідь на запитання, чому його колишні соратники наразі засуджені, а він перебуває на волі.

Третій Президент України також висловив упевненість, що праві сили на парламентських виборах наберуть понад 5% голосів виборців. Він зауважив, що як тільки патріотичні демократичні сили почнуть говорити з виборцем, їхня підтримка стрімко зросте. «Ми наберемо не тільки 5%, а й більше», – сказав Віктор Ющенко.

Він додав, що останні кілька місяців займався переговорами з демократичними силами – як партіями, так її громадськими організаціями – щодо об’єднання зусиль не тільки під час виборів, а й у майбутньому.

Віктор Ющенко також заявив, що особисто не претендує на перше місце в списку майбутнього виборчого проекту правих сил.

Він повідомив, що під декларацію про об’єднання, крім політичних партій, підписалася низка громадських організацій, серед яких зокрема – «Просвіта», «Меморіал», Всеукраїнське товариство політв’язнів і репресованих, Асоціація українських правників, Фонд Чорновола, Українське об’єднання «За помісну церкву» та Національна спілка майстрів народного мистецтва України.
XS
SM
MD
LG